Si at du elsker meg

Jeg såg den svenske filmen "si at du elsker meg" i dag.
Gud så ekstremt bra den var... Selve kameraet var dårligt siden det skurret og sligt... men jeg ligte veldig godt hvordan filmen var satt sammen.
Jeg begynte å få litt minner fra filmen, men det er ikke akkurat så bra.... Men jeg satt å stirret på skjermen under hele filmen å klarte ikke se vekk!
Det handler om ei jente på 15 år som heter Fatou. Hun går ofte med minikjørt og utringet topper (samme som meg, bare at hun har kropp til det).
Hun drar ut å drikker og slikt, å ender under fotballbanetrappene i et lite rom. Der er det to gutter som voldtar henne. Jeg satt med tårer i øyene mens jeg så dette.......
Hun gikk fra en rappkjeftet jente som turde å si hva hun mente og hadde mange folk rundt henne, til ei jente som ikke klarte å gå på kjøpesenteret med moren... Folk kalte henne hore. Folk dyttet henne....
Helt utrolig hvordan folk kan være.
At folk klarer å voldta...
At folk klarer å gjøre slike onde ting....Jeg synes at det var bra at hun klarte å anmelde guttene som voldtok henne. Det er et vanskelig valg.... Dette er en film som jeg håper mange vil se.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kristinsliv

kristinsliv

17, Stavanger

Mitt navn er Kristin. Jeg bor på Hinna i Stavanger med min kjære mor! Jeg elsker dyr og har noen selv. Værken jobber eller går på skole, men prøver å finne meg en jobb nå.

Kategorier

Arkiv

hits