Skating!

I flere år hadde jeg lyst til å prøve skating. Uheldigvis er et brett litt for dyrt for min økonomi, så det ble aldri noe av... MEN!:D For et par uker siden kom jeg på å sende en mail til en fyr som driver noe aktiviteter for ungdommer her i stavanger. Etter en stund, fikk jeg svar, og han ga meg to ark på mail, der det sto hva de skulle drive med de neste to månedene. Det første jeg så var: Skatekurs for nybegynnere
Der var sjansen min, og jeg tok den. Sendte en mail om jeg kunne bli med, og han sa ja, så jeg møtte bare opp der jeg skulle møte opp. Dette var da i går. Så når jeg da var på vei bort, begynte nervene å komme. Jeg skulle jo faktisk dra på en ungdomsplass der jeg ikke kjente noen som helst, visste ikke hvor mange som kom, eller noe. Jeg tror jeg holdt på å snu ca 10 ganger MINST! På grunn av angst og slike ting, var dette veldig vanskelig for meg, men jeg bestemte meg for å virkelig tvinge meg selv. Helt til slutt kom jeg fram, nervøs... Jeg sto bare der å ventet på å se noen andre ungdommer. Til slutt kom en fyr ut. Og han hilste og var kjempehyggelig:) så jeg gikk inn, hilste på ungdommene, og til slutt gikk vi til skateplassen. Jeg skatet ffs! :D haha, eller.. jeg sto på et brett, og det gikk litt fremover. holdt jo på å falle ca 10 ganger, men det gikk jo bra :)
Vi snakket litt om humorkveld, eller revy eller hva det var. noe jeg håper på å få blitt med på. Får se :) kommer iallfall til å fortsette å gå på denne ungdomsklubben. Mat, mennesker og noe å gjøre :)
Up next: fotokurs :)


10 kommentarer

ange

10.sep.2010 kl.23:05

gud vilken fin hund på din header, dör när jag ser den! :)

Pixie J

11.sep.2010 kl.16:53

ka ungdomsklubb?

~~~~Kristin~~~~

12.sep.2010 kl.00:54

ange: takk takk :D hun er nyyydelig <3

~~~~Kristin~~~~

12.sep.2010 kl.00:54

Pixie J: bakgården :)

Bea<3

12.sep.2010 kl.00:55

SV: Ja vet ikke hva jeg hadde gjor tuten mammaen min!

Fin blogg du har. :) Og for en fantastisk nydelig hund! :D

~~~~Kristin~~~~

12.sep.2010 kl.01:18

Bea: hehe tusen takk :)

elsker både Luna og mamma <3

JuYeung

12.sep.2010 kl.11:48

Good luck with the skating ^^.

aw: same country. You was lucky there.. but still an distance. But thank you very much ^^.

ssooee

12.sep.2010 kl.12:52

hørest kjekt ut :)

gunhildm

15.sep.2010 kl.12:10

Sv: Tusen takk for det :) Fin blogg forresten! Skateboarding er nok ikkje noko for meg, alt for pinglete, men det ser veldig kjekt ut ;)

~~~~Kristin~~~~

20.sep.2010 kl.14:15

gunhildm: ja var veldig kjekt! :D

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

19, Stavanger

Jeg heter da Kristin. Er ei jente på 19år, som er singel at the moment. Jeg har en liten Chihuahua som heter Luna<3 Skriver mye om Luna og meg selv. har sterke meninger som jeg skriver mye om også... Håper dere komenterer masse BRA og KJEKKE ting... :)

Kategorier

Arkiv

hits