The last airbender

I dag kommer det last airbender ut på kino. Jeg (siden jeg er awesome..) har fått sett filmen allerede på kino. Jeg så den i går med min herlige bestekompis og hadde MEGASTORE forventninger til denne filmen.
Filmen begynte bra. Elsket at han som spiller Jasper er med i filmen, noe jeg ikke visste. ja, forresten.. Jasper i Twilight hvis noen lurte... Fy faen som jeg elsket den filmen. Hvis verden var slik den var på filmen, hadde jeg.. uff, jeg vet ikke! men jeg hadde elsket det!!!!

Det andlet om denne lille gutten da, som var fryst ned, etter han rømte hjemmenfra. Han var på en munkeplass og skulle bli munk selv da. På denne plassen han var fra, kunne alle "bend air". altså de kunne bruke.. lufta blir det vel. Et søskenpar fant iallfall denne gutten og fikk han fri fra å være fryst ned. De drar sammen på et fantastisk eventyr, og dealen er da at han er THE AVATAR! det vil si at han kan bøye alle de fire elementene luft, vann, jord og ild. Eller han kan egentlig bare luft, og han skal da lære seg å bøye de andre.... de går igjennom masse råe ting sammen, og jeg skulle VIRKELIG ønske at filmen varte i flere .. dager omtrent!!
gleder meg til neste film!

Animeserien som filmen er tatt i fra

 

hehe <3

2 kommentarer

Paul

19.sep.2010 kl.21:09

Hei Kristin

Fikk opp denne bloggen når jeg søkte på the last airbender, og så først når jeg hadde lest at det var noe kjent med bildet. Har akkurat sett filmen med Martin, og vi elsket den. Gleder oss til fortsettelsen.

~~~~Kristin~~~~

20.sep.2010 kl.14:16

Paul: haha, heisann paul!

Ja va ein super film! skulle ønske den varte et par timer t! :)

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

19, Stavanger

Jeg heter da Kristin. Er ei jente på 19år, som er singel at the moment. Jeg har en liten Chihuahua som heter Luna<3 Skriver mye om Luna og meg selv. har sterke meninger som jeg skriver mye om også... Håper dere komenterer masse BRA og KJEKKE ting... :)

Kategorier

Arkiv

hits