Når hunden ikke er slik du vil ha den....

Hva gjør man da? mange vil ha den perfekte hund, som alltid er snill, som trenger akkurat nok kos, akkurat nok tur. En hund som er utseendemessig akkurat slik du vil ha den, og hele personligheten er bare fantastisk.
Vel, skal man være realistisk, så er det ikke ofte man får denne hunden. Det som skjer da, er at mange blir skuffet og prøver å finne en annen løsning. Løsningen blir ofte å gi den vekk/selge den.
Dette er noe jeg synes er helt forferdelig. Hunden er som den er, og hvis du ikke er fornøyd, burde du ikke ha kjøpt deg en hund med det første!
Jeg har (som de fleste vet...) en Chihuahua. denne rasen er kjent for å være hissig. Luna er hissig til tider hun skal jeg si dere!
Når jeg først tenkte på Chihuahua, og så på bilder, ville jeg ha en nusselig liten hund, som jeg kunne ta med meg på bussen å kose med når jeg fikk angst. Jeg ville at folk skulle stoppe på gata og si "FOR EN FANTASTISK NYDELIG HUND!!!" Jeg ville at hun kom overens med mine andre dyr, og når hun så andre hunder, så kunne hun sakte men stille gå bort til hunden, litt sjenert i begynnelsen, men så klar til å leke. Jeg ville ha en hund som kunne tygge på et bein i flere timer når jeg var vekke, uten at noe var forandret når jeg kom hjem. At putene var på plass, ingenting var knust, alt i orden.
Nå skal jeg si hva jeg fikk: Luna er fantastisk. Ja, hun er hissig når hun har noe mat, og noen av de andre dyrene kommer for nærme. Eller at hun ser en hund og får litt sjokk, slik at hun begynner å gneldre på hunden, og kan til og med gå litt til angrep?! Jeg har fått en hund som springer mye, tøffer seg.... MEN jeg har også fått en hund, som uten problem kan ligge i jakken min når jeg tar henne med ut en dag i byen. Hun elsker å springe ut i det fri, kose seg.. og hvis jeg har noe godt på lur, pleier hun å gjøre som jeg sier. Jeg har fått en hund som ligger i senga min om natta, varmer meg, koser med meg. Kommer når jeg roper, og hun har et stort behov for kos når jeg skal tisse:) hehe...
Min hund har mange feil, men jeg elsker henne. Hun er min beste venn, er det alltid for meg! Hun trøster meg når det trengs. Luna, du er verdens herligste hund!
Jeg jobber med å fikse på de tingene som hun ikke er perfekt i, og jeg gir ikke opp. Luna skal være med meg til den dagen hun dør(eller jeg..).
3 kommentarer

nudiidun

27.sep.2010 kl.13:33

Herlig skrevet!

Min hund er heller ikke perfekt men jeg elsker henne av hele mitt hjerthe - og hun hjelper meg med angsten alikevel ;) hehe :) Ta en kikk på valpene hun har fått? :) hihi

carinacharlotte

27.sep.2010 kl.13:40

Fint skrevet!

Jeg er utrolig heldig med min chihuahua, Rocky, han er bare blid, har aldri vært sur, ikke aggressiv og ikke redd. Han er kjempetøff og god. Kosete, snill, og verdens beste <3

Mamma til Emil

27.sep.2010 kl.15:26

SV: Hehe, ikke sant :)

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

19, Stavanger

Jeg heter da Kristin. Er ei jente på 19år, som er singel at the moment. Jeg har en liten Chihuahua som heter Luna<3 Skriver mye om Luna og meg selv. har sterke meninger som jeg skriver mye om også... Håper dere komenterer masse BRA og KJEKKE ting... :)

Kategorier

Arkiv

hits