Piranha 3d

Herrefred for en film!!!! jeg hørte at den var blodig, og at det var masse gørr, men så mye, hadde jeg ikke klart å gjettet meg frem til.
Det begynte greit... eller, mann daua... men noen må jo dø :P
Jeg ligte egentlig handlingen til filmen ganske godt, men kunne aldri forestille meg at de kunne lage en slik grotesk film. Noe av det vemmeligste jeg vet om, er kranie.. eller jeg er vel litt redd for at håre mitt skal henge seg fast, slik at hele skallen ryker (ja jeg har sett mye på film..) og dette skjedde jo selvfølgelig. Pirajaene spiste opp mange mennesker, og man fikk se innvolder, bein og muskler. Det var jo faktisk porno med i filmen også. og denne filmen har aldersgrense 15år???? Jeg ble søren meg kvalm av filmen. og jeg har sitt saw, hostel og en hel haug med andre filmer. jeg ble aldri kvalm.
en fyr daua, og pirajaene tok beina hans. du såg skjellettet i beina. Du så nerver og alt. Hans kommentar var: de tok penisen min. Den fikk vi jo selvfølgelig se etterpå dalene nedover i sjøen, så kom det to piranha's som kranglet over den, og den ene spiste den, så spyttet den halvferdig ut. heeeerligt!!!!

Se lenger ned, og du får se et.... Et mildt bilde i forhold til resten av filmen :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

19, Stavanger

Kristin 19år. Elsker å skrive om alt og ingenting... Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om(pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen)... er ikke gravid, har ikke masse penger å bruke på nye klær... Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits