-3 kg :)

I går, gikk jeg på vekta for å sjekke om jeg hadde gått opp eller ned i vekt. Jeg har ligget på den samme vekten i et halvt år, og nå skal jeg si hva den er... Hvis jeg tør :P
Den vekta jeg har ligget på, den vekta jeg ikke føler meg komfortabel med, er 102-103kg.
Jeg er under 170 høy. Dette gjør meg til farlig overvektig. Når jeg i går gikk på vekten, lå jeg på 99,3kg. Jeg kan ikke huske at jeg har ligget på denne vekten før. Jeg er fremdeles farlig overvektig, noe jeg egentlig ikke tenker på. Jeg tenker mer på utseende, enn på helsen min uheldigvis.
Vekten jeg vil ned på, er ca 70kg. Denne vekten har jeg ligger på før, for et par år siden. Denne vekten var jeg litt komfortabel med. jeg husker enda at jeg så på meg selv som større enn normalt, men ikke feit (selv om jeg sa det til alle vennenne mine for at de skulle si "NEIIII, du er ikke feit!". Nei, jeg var ikke feit. Jo, jeg hadde former. Fine former. Min kropp er ikke bygget til å ha modelkropp. Jeg skal ha former! Kvinner og jenter med fine former er det fineste jeg vet om. Når jeg ser på bildene for to år siden, tenker jeg bare at den jenta, hadde en fin kropp. Jeg hadde pupper, jeg hadde rompe.
Nå må jeg jo legge ut før og etter bilder synes jeg :)

før!


Etter..


Dette bildet ble tatt i sommer. Du ser armene mine er ganske store, og hoftene og alt..Hvorfor gikk jeg opp 30kg?


På ca 1år gikk jeg opp 30kg. Hvordan dette skjedde er litt vanskelig å svare på, siden det er så mange ting som kan ha spillet inn. Hovedgrunnen er nok at jeg aldri gikk en time uten å være sulten. Jeg spiste masse snop, hele tiden, hver dag. Jeg spiste kun mat jeg ville ha, som mc.donalds, burgerking og big bite. Jeg kommer ikke til å slutte med hurtigmaten min eller snopet mitt, men jeg kommer til å minske på det. Jeg skal ikke bli tynn, jeg skal blir tynnere.
Jeg trøstespiste, noe jeg enda ville gjort hvis jeg hadde hatt penger til det. Når jeg var deppa, som var ca. hele tiden, fant jeg min kjære Kinder Maxi (Kinder maxi is evil!)
En annen ting som gjorde at jeg gikk opp i vekt var lite aktivitet. Jeg går ikke på noen aktiviteter, fordi det er akkurat som at jeg er redd for å svette! Når vi har gym på skolen, er jeg på treningsrommet, der jeg får gjort litt som jeg vil i min egen fart.
En siste ting jeg kommer på, er medisiner. Jeg begynte på såvetabletter, og det kan føre til at jeg går opp i vekt.

 

takk for meg :P

Én kommentar

Mari Christine

07.nov.2010 kl.20:29

Svar: Tusen takk, det var gøy å høre :D

Så bra du jobber med å ta av deg, det er beundringsverdig og godt å se noen innser at man er nødt til å gjøre noen endringer før man kan nå sine mål! Stå på, du kan klare det^^

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

19, Stavanger

Kristin 19år. Elsker å skrive om alt og ingenting... Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om(pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen)... er ikke gravid, har ikke masse penger å bruke på nye klær... Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits