omgangsyka

Natt til søndag ble mamma veldig dårlig, og kastet mye opp. Jeg ble veldig redd, men hun trodde bare at det var salaten hun hadde spist. Vi fant fort utav at det ikke var det... Hun var dårlig til i går, og hun skulle reise til oslo i dag.
jeg våknet i 12 tiden i natt, og var rett og slett veldig kvalmen. Jeg lå å vridde meg, sytrett og var veldig dårlig. Det ble lite søvn for å si det slik! Når klokka var ca seks på morningen fant jeg ut at, nei jeg klarte ikke skole. i åtte tiden, lå jeg fremdeles i senga, å så opp i taket. Jeg ba læreren ringe meg, og det gjorde hun, mitt oppi spyingen min. Jeg svelgte ned .. whatever som var i munnen, og fortalte at jeg hadde omgangsyka. Jeg hørtes helt fortvilet ut, og hun lo litt av meg... God bedring sa hun og la på.
Denne dagen har vært en av de værste i mitt liv. Hvis du vet alt man kan få i omgangsyka, så fikk jeg ALT! og MYE! gidder ikke ramse opp, for jeg syns det er litt vemmeligt...
Jeg satt meg selv i dusjen, prøvde å få varmen i meg, og der sovnet jeg. Når jeg våknet igjen, sto hunden min i et lite hjørne på badet, og så helt fortvilt ut. Det var den eneste plassen på badet der det ikke var vann.. Så, kvalmen, dårlig, stressa, prøvde jeg å få opp vannet på badet. det var søren meg ikke lite! etterpå la jeg meg, og sovnet som en stein.
mamma kom hjem i 7 tiden, og ble irritert over alt rotet. Søren heller, jeg klarer jo såvitt å gå!

Nå sitter jeg her i sofaen, kjenner masse ekkle lukter i leiligheten og prøver å ikke spy mer. Deiligt.

Én kommentar

Forviken

30.nov.2010 kl.21:43

Uff god bedring!

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

19, Stavanger

Kristin 19år. Elsker å skrive om alt og ingenting... Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om(pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen)... er ikke gravid, har ikke masse penger å bruke på nye klær... Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits