-11kg

Nå har jeg gått ned tilsammen 11 kilo! Fy søren jeg er stolt:) Jeg gleder meg så mye til å få tilbake min gamle kropp, og at jeg kan komme opp i de samme klærne som jeg hadde før. Nå er jeg snart halveis til målet mitt, og satser på at jeg klarer alt. Hvis jeg blir litt større enn jeg var for et par år siden, gjør det meg ingenting. Jeg har kommet langt allerede og skryter lett over meg selv for det! Selv ser jeg liten forskjell, noe som er litt dumt. Jeg ser det litt i ansiktet, og biiittelitt ved magen. Noe jeg gleder meg veldig mye til, er at mamma sa det, at når jeg er tilbake til der jeg var, så skal vi dra til en designer som skal lage kjole til meg. Gleder meg allerede! Når det er litt mer varme, satser jeg på å gå litt turer, for jeg er egentlig bare lat for tiden.
Kjekt at det går an å gå ned i kilo uten å trene! Trening er noe jeg absolut hater, noe som er veldig dumt. Jeg skulle ønske at jeg syntes det var kjekt å løpe, gå, løfte vekter, yoga... alt det der! Svømming er greit, men siden håret mitt bruker en time på å tørke, orker jeg ikke det lengre.

Her er et bilde på hvordan kroppen min skal være/ hvordan jeg var før:Ikke for tynn, ikke for feit! :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

19, Stavanger

Kristin 19år. Elsker å skrive om alt og ingenting... Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om(pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen)... er ikke gravid, har ikke masse penger å bruke på nye klær... Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits