Jakten på nyresteinen

I dag, på skolen så vi filmen Jakten på nyresteinen. Jeg har ikke sett filmen på flere år, så det var kjempekoselig å se filmen igjen etter så lang tid. Merkelig hvor forskjellig ting ser ut etter som man vokser... Hvis noen har sett den, så husker dere sikkert "bestemoren". Kvinnen som bestefaren falt for og har knust hjerte for i filmen. Jeg husker når jeg var liten, så jeg på den kvinnen som et helt fantastisk nydelig menneske. Litt som Kate i Titanic. Nå som jeg så filmen igjen, var hun ikke så nydelig som jeg husket henne. Jeg lurte nesten på om det var en annen dame! Er merkelig hvordan man ser ting som liten.
Jeg merket jo mye bedre hvor "dårlige" effektene var. Litt dumt, men fremdeles en veldig bra, og lærerik film. Når jeg var liten, skjønte jeg jo ikke så veldig mye. Jeg skjønte begynnelsen, helt til de kom til lungene. Etter det, var det veldig lite forståelig. Nå som jeg har helse på skolen, så synes jeg filmen er nesten litt morsom. jeg sitter å ser på filmen, og så plutselig så ser jeg deler av kroppen, og jeg vet faktisk hvor det er, hva det er! Haha... Uansett... Jeg ble overasket når jeg fant ut at det er Jenny Skavland som spiller Alveole :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin 19år. Elsker å skrive om alt og ingenting... Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om(pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen)... er ikke gravid, har ikke masse penger å bruke på nye klær... Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits