Litt friskere

Luna er litt bedre i dag. Når jeg kom hjem fra skolen, lå hun i en korg. Dette vil da si at hun har hoppa ned fra senga, men ikke kommet seg opp igjen. Hun legger seg aldri i hundesengene... Uansett, hun ristet masse på halen når jeg kom inn døren. Det var kjempeherlig å se! Hun er enda veldig slakk, og mat er ikke noe hun har spesielt lyst på, men om et par timer får jeg svangsfore henne litt hvis hun fremdeles ikke vil ha noe. Hun såver nå, og kjenner at uten hennes energi rundt omkring, blir jeg litt ekstra trøtt.
Problemet, eller grunnen til at hun er syk, er at hun har fått en infeksjon i tarmene. Jeg og tanten min satt lenge hos dyreleg i går, der hun fikk sprøyte og antibiotika. Jeg prøvde å gi henne antibiotika i dag, noe som hun virkelig ikke hadde lyst til å spise, men hun måtte jo.. Må si det, at å stappe en halv tablett i halsen på hunden min, ikke faller i smak for noen av oss... Gleder meg til hun blir frisk! :)
2 kommentarer

SV: hehe, godt poeng! Men tror trekant er noe jeg kunne testet ut om jeg var singel, blir som en one night stand med to stk, i stede for en. One night stand betyr ikke så mye, så blir litt av det samme, med dobbel nytelse!:P

Men forstår hva du mener, som sagt så er det en deilig fantasi, noe annet om det virkeilig er en idiell ting og utføre i virkeligheten;)

Naw, utrolig søt vofse forresten;)

~~~~Kristin~~~~

10.feb.2011 kl.20:27

Stineemoor: takk for det :D

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Sammen med André:) Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits