Min valentins dag. Det positive og negative.

Som jeg har sat før har hunden min vært veldig syk i det siste. Jeg gikk å hentet henne i går etter operasjonen hennes, og jeg gråt noe helt ekstremt mens hun var her med meg. Hun hadde det så vont... Klynking, bjeffing og lite bevegelse. Det var helt forferdelig! Tror aldri at jeg har vært så redd for henne før. Heldigvis har jeg en kjempeherlig kjæreste, som kom når jeg fortalte at jeg hadde det jævligt med Luna. Han kom bort med valentinskort, snop og laget middag til meg. Etterpå fikk jeg massasje slik at jeg kunne slappe av. Det var herligt, og jeg følte meg bedre etterpå. Vi hørte på litt sanger, koste med Luna og tullet litt.
I dag våknet jeg med en logrende hund med siden av meg. Det var deiligt å våkne da skal jeg si dere! Jeg gav henne medisiner, og hun var veldig sulten, noe som er forståeligt siden hun har spist minimalt i en uke ca. Øyene henne lyste opp når hun så maten!

Takk for hjelpen André <3Rett før leggetid i natt :P uff

Én kommentar

Hoggtenner

18.feb.2011 kl.18:10

Hei! Kul blogg og kjempefin header!<3 Søt hund:) Sjekk ut bloggen min:Hoggtenner.blogg.no <3

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Sammen med André:) Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits