Moving in

Jeg sitter nå å ser på verdens mest tragiske program. Moving in, er visst om ... en person som liker to personer, og hun klarer ikke velge mellom disse to. De flytter inn for helga, og familien hjelper til med å bestemme hvilken av de to personene personene som skal velges.
akkurat nå er det ei jente som heter Sabrina. Hun har datet to gutter, der ingen av de vet om hverandre. Han ene er en gitar-fyr.. som røyker, den andre er en russer eller noe, som drikker :P ser ikke ut som at moren til Sabrina liker noen av de, men broren liker visst begge to... Jeg er jo antirøyker, men tro meg, røykeren slår alkoholikeren her =P Han brøyt den første regelen(gikk på såverommet på natta til Sabrina) og han oppfører seg som den største playeren noen gang.
Helt seriøst, at de ikke går ut, springer ut, når de fant ut at hun har holdt på med to personer! Jeg hadde klikket vinkel! Er dette en USA greie at de gir faen? Jeg mener selv at dette er veldig respektløst. Klarer hun ikke velge, er det ikke meningen at hun skal ha noen av de. Verre er det ikke!
Jeg ler bare. Håper det er en jævli twist i slutten, der mannfolka finner ut at de driter i kvinnfolket, og råkliner med hverandre forran hun...(haha litt drøyt, men dere skjønner)

Beslutningen ble russeren.. =P æsj :P
fyy søren, tragisk :P

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Sammen med André:) Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits