Oppturer og nedturer i helgen

Denne helga har vært veldig mye opp og ned. Det begynte med en rolig fredag med han jeg holdt på med. På lørdag skulle jeg ut med mange kjekke folk. Vi gikk til en kompis på forsj, der det ble mye snakking og drikking. Alle var koselige og kjekke, minus en person (håper jeg aldri ser denne personen igjen:)) Etter vi var hos Abbi gikk vi ut, og vi skulle på en plass jeg aldri hadde vært på før. Uheldigvis kom ikke alle inn, så jeg og venninna mi gikk på Checkpoint der det er litt mer min type folk. Vi danset og koste oss, men noen idioter ville ha moshpit mitt i dansingen, så det ble litt sure miner fra meg og venninna mi. Jeg shottet MASSE fisherman og ble ganske full.. =P Når det stengte gikk jeg på hexagon, der jeg aldri hadde vært før. Venninna mi gikk inn. Jeg sprang rundt, lette etter de jeg var med. Det var veldig stress når jeg var så dritas som jeg var!
Til slutt fant jeg de, og jeg husker ikke alt etter det, men det endte med narsj hos meg til slutt. Jeg heljet ned på med drikke, og tok masse bilder. Vi spilte nøtt eller sannhet (elsker det!) og jeg var i skikkelig god form. Det varte til klokka var 9 om morningen, da alle stakk. Utenom han jeg holdt på med. Vi gikk å la oss, og jeg våknet noen timer etterpå og var drittdårlig. Når klokka var rundt halv 4 var vi helt våkne, og jeg hadde spydd et par ganger. Hodet mitt HAMRET, og Kristian måtte til slutt stikke hjem. Når klokka var ca 8 - halv 9 hadde jeg spydd alt som gikk an og det var da i følge vekten, 1kg... ALDRI har jeg vært så dårlig før. Jeg spiste da frokost, og kristian tok bort til meg.
Selv om jeg virkelig ønsket at det skulle funke, måtte jeg avslutte det jeg hadde med kristian... Noe jeg er veldig lei meg for... Her har jeg funnet en eldre mann, med penger, bil, og som er snillere enn man kan beskrive. Roser på døren, komplimenter hele tiden, romantisk, herlig... Men neida=/ Regner ikke med at han leser dette, men jeg sier alikevel: Du fortjener det beste! Aldri har noen vært så snille med meg... Er veldig glad i det, og håper du har det bra..

legget med et bilde fra lørdagen med de fine jentene!!! :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits