Helga mi

I helgen har jeg vært i bursdag til en kompis som ble 32år. Jeg og to venner kom tidlig, og hjalp til med å blåse opp ballonger, fikse chips, skåler, glass osv. En etter en kom de, og det ble til slutt mye liv. Jeg ble kjent med mange nye folk, og tok bilder i hytt og pine. Var veldig kjekt :) Dagen etterpå var jeg veldig dårlig, og klarte ikke holde noe nede. Jeg bestilte pedersmat, spiste masse snop og så film med en kompis.
I dag var jeg tilbake på skolen, og jeg lette i vesken min etter ipoden som jeg fikk av søsteren min i bursdagsgave. 1200kr, liten og full av bra musikk. Den var ikke i vesken, der kompisen min hadde lagt den, så jeg ringte han for å spørre. Han hadde ikke peiling... så den ble frastjålen på lørdag. KJEMPEKJEKT!!!

Så her sitter jeg, nettopp kommet hjem fra skolen. Er i megadårlig humør siden noen sitter med min ipod, som jeg hører på hveeer dag. drittfolk :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits