Laget middag!

Alle som kjenner meg, vet at jeg hater å lage mat. Det er rett og slett kjedelig! Jeg lager derfor aldri mat omtrent. Jeg lærte sent å koke poteter, koke ris, pasta og steke ting, kun fordi det er KJEDELIG! Når jeg da lager mat, er jeg storfornøyd med med selv, spesielt når det faktisk smaker godt!
I går tenkte jeg at jeg skulle prøve å lage noe exen min laget ofte til oss. Spagetti, kjøtteig, sopp, pastasaus og fløte. Enkelt? jeg synes ikke det! Det ble uansett bra, og smaket kjempegodt. I dag ville jeg lage mat igjen. Jeg hadde bare så ekstremt lyst på sopp!!! Sopp skulle det bli uansett, men lurte lenge på hva jeg skulle ha til. Jeg kunne lett ha spist bare soppen, men tenkte at når jeg for en gangs skyld gadd å lage mat, så kunne jeg vel lage noe skikkelig. Det ble biffstrimler, og jeg la biffen og soppen oppi fløte som jeg hadde i pannen med masse krydder i noen minutter. Det ble kjempegodt!! Dette er noe jeg uten tvil kan lage igjen, men bedre hvis noen andre gjør det for meg.. he,he...

Uansett, Jeg har sittet i flere timer å øvd på tentamen. Har egentlig lyst til å gråte over at jeg synes jeg er så dårlig, men jeg prøver å la være! Gleder meg mye til å bli ferdig, da jeg da skal på jobbtur! :)

2 kommentarer

Anna Jeanette Larsen

25.mai.2011 kl.23:34

Hei! :-) Sjekk ut http://abela.blogg.no/1306328083_f_flere_lesere_p_blog.html

Slik får du flere lesere på bloggen din, registrer deg da vel :-D jeg garanterer deg at du får mange flere lesere :-) Det virker utrolig bra! :-)

~~~~Kristin~~~~

27.mai.2011 kl.20:28

Anna Jeanette Larsen: Går aldri inn når folk reklamerer for bloggen sin :)

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits