Lærling

Da er jeg offisielt lærling som helsefagarbeider i Stavanger kommune. Var på møte i går og fikk masse informasjon, og skal jobbe i morgen. Er veldig nervøs, og håper at jeg klarer meg bra, og at jeg trivest på jobben. Alt blir så ekstremt mye bedre når man trivest på jobb. Merket det godt når jeg trivdes på kinoen i slutten. Gjorde meg ingenting å jobbe annen hver helg da.
Jeg håper jeg får noen kveldsvakter, da jeg er mye mer våken om kvelden. Jobber jo turnus, men blir glad for maaasse kveldsvakter, men ikke fredagskveld.. =P
Har ikke skjedd så mye i det siste. Mamma har reist til aya napa med kjæresten. Jeg passer på dyrene... Heldigvis ingen løpetid denne gangen :)
Depresjonen har tatt veldig overhånd, på grunn av mye stress med lærlingsgreiene og mange andre ting. Satser på at det blir bedre etter hvert..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits