Lærling dag 2

Nå har jeg vært på sykehjemmet i to HELE dager! Første dag kom jeg hjem og var ekstremt sliten. Klarte omtrent ikke holde øyene åpne. var ikke kjekt... I dag er det litt bedre. Skal fremdeles legge meg snart. såv vel 10timer i natt, og kunne godt hatt et par til. Det har vært litt småproblemer med buss. Tok taxi i går for å være sikker på hvor det var, og tok buss i dag, noe som gikk helt greit, selv om jeg var på jobb 15min før tiden. Når det gjelder å ta buss tilbake, så ventet jeg i 20min på bussen i dag, for å ta bussen i 10min , og så gå på en ny. er stress......!
Det er interressant å være på sykehjem. De eldre er så forskjellige, og jeg liker å pleie de. Er herligt når de blir så takknemlige for det.
Er usikker på om jeg klarer å stå opp hver dag slik som dette, så hvis jeg sliter for mye, så må jeg nesten søke om 75prosent stilling... Skal gå på hel haug med kurs også, så har nok å gjøre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits