En sjapp en før leggetid

Enkelt og greit, skal bare fortelle sjapt hva som har skjedd i det siste:
har vært hos legen. er ikke frisk, men vet ikke hva som er gale. har tatt blodprøver og urinprøver. Ting matcher ikke, så de skal sjekke ut hva det kan være.
Konstant smerter i tannkjøttet. Den tingen jeg såver med om natta er ekstremt ubehagelig. Har fått skjært den ned i dag så håper det blir bedre i natt.
Har fått 25% sykemelding. På grunn av sykdom så er jeg ekstremt sliten og trett. Er da vanskeligt å jobbe. Skal på jobb i morgen.
På flyttefot! Skal visst flytte til buøy :) Ingen som støtter meg i dette utenom moren min. Vil ikke si for mye om det , siden det er egentlig... Ganske idiotisk av meg det jeg gjør... Men uansett. Jeg pluss en til flytter :) tar med meg Luna og Flo(flo i begynnelsen iallfall). Flytter i oktober!

alle sammen:
Selv om jeg skriver depremerendes ting, betyr ikke det at folk trenger å være bekymret. Jeg har slitt i flere år, og det er ikke værre enn før. Ikke bekymre dere :) Jeg klarer meg... Takk for støtte og fine ord. Ting ordner seg nok.

Skal prøøøve å blogge litt mer enn det jeg gjør nå for tiden :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits