Kira er tilbake!!

Katten min som har vært borte i ca 8mnd, ligger trygt i stua mi igjen nå.
Jeg var på vei hjem fra jobb. Sliten gikk jeg i mørke og bort til parkeringsplassen. Der så jeg en liten katt. Jeg tenkte... åååå, liten katt!
Når jeg kom nermere tenkte jeg at den lignet på Kira. Jeg ville kose med henne. etter noen minutter begynte jeg å lure på om det var kira. Katten var redd og turde ikke komme bort så jeg fikk ikke sett skikkeli. Etter ca 10min, så jeg at det var Kira. Fortvilet og glad ringte jeg til mamma. Jeg måtte prøve å få tak i henne og det var mamma enig i. Kira var tynn og skitten. Etter å ha sittet på bakken i omtrent en halvtime, fikk jeg eeendelig tak i henne. Det endte me at hun gikk amokk, og blodet rant fra fingrene mine. Hun hadde bitt og klort meg godt. Jeg fikk henne inn, og ringte legevakten. Blodet dryppet på gulvet. Jeg fikk beskjed om å ta turen på legevakta å få stivkrampe. Jeg gav katten mat, og kom meg bort.
Sykemeldt i to dager, blå og har masse sår, men verdt det. Uheldigvis ser det ikke ut som vi kan ha henne, så vi prøver å finne en plass for henne å bo, eller den andre katten vår. De kommer ikke over ens, og Kira er livredd henne. Det ender med at hun tisser i sofaen, noe hun gjor i dag når jeg kom hjem. Hvis noen trenger katt, si fra!!!


For 8 mnd siden


Nå :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

20, Stavanger

Kristin, 20år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma, og verdens beste hund. Elsker gode filmer og gode bøker. Har depresjon, som det kan hende jeg skriver litt om (pluss tillegsproblemer som kommer med depresjonen). Rock & metal <3

Kategorier

Arkiv

hits