ødelagt fot!

Jeg hadde gledet meg til å endelig begynne på medisinkurset. Å dele ut medisiner, er noe jeg har hatt lyst til lenge. Ofte kommer beboere til meg, og de vil gjerne ha tablettene sine. Jeg må jo selvfølgelig si nei, noe som jeg er litt lei av. Første dag på medisinkurset var over. Lærte litt, og gledet meg til dag nr 2. Uheldigvis, skulle denne dagen bli JÆVLIG.
Jeg våknet av meg selv og følte jeg hadde såvet lenge. Tok opp telefonen for å sjekke klokka. den var av. Jeg skyntet meg inn i stuen til laderen, for å få på telefonen. Klokken var halv 9. Jeg skulle være på kurset klokka 8. Jeg fortet meg alt jeg kunne, rakk ikke å gå i dusjen... Fortet meg til toget, og deretter bussen til bjergsted. Klokken var ca kvart på 10. Jeg ville komme meg der så fort som mulig, og tenkte å ta en snarvei. Jeg gikk den lille turen, og kom til en kant, som jeg måtte ned. En kant på ca 2 meter - 2,5meter. Jeg mannet meg selv opp , og bestemte meg for å hoppe ned. Satt meg fint på kanten, og prøvde å skli ned. Dette gikk ikke så bra. Jeg husker jeg lå på alle fire, å så rundt meg. Så noen dette? Smertene kom. Tårene kom. en forvirret gutt så meg, og kom gående bort. "går det bra?" ..."NEI" sa jeg høyt. Han ville hjelpe meg opp, men jeg klarte ikke bevege meg. skulderen var blodig, kneet var blodig. Til slutt kom jeg meg opp, og han hjalp meg inn på kurset. Tårene rant og rant. Jeg satt meg inne på kursrommet, helt bakerst med hetta på. Etter et kvarter, som føltes som flere timer, var det pause. Kurslederen kom og spurte om jeg var kristin. "ja det er meg. JEG TRENGER HJELP!!" Vi ringte legevakta litt etterpå, og kurslederen pluss kokken, hjalp meg ut der tanten min skulle hente meg.
Enkelt og greit: foten var ikke brukket, men veeeldig håven. Klarer ikke gå på foten, og smertene er forferdelige. Sånn ser den ut:
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

21, Stavanger

Kristin, 21år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma og hund + en flott kjæreste :) Elsker gode filmer og gode bøker. Kommer til å skrive litt om depresjonen min, og veien ut av det (prøver å komme utav det iallfall).

Kategorier

Arkiv

hits