helga som var, pluss litt til

I helga var jeg hos en ny bekjent sin hytte på Åmøy. Flott hytte:)
Begynte stille og rolig med grilling. Malin (venninna mi som jeg var med) skrøyt mye over drinkene sine, så hun skulle blande litt forskjellige drinker. Gikk greit i begynnelsen, og følte meg aldri spesielt full. Endte egentlig med at jeg sluknet på sofaen, siden han ene som var der var trøtt, han andre dritas, og de to andre var på tur. Klokka 12 lå jeg på sofaen i halvsøvne. Pga angsten min, fikk jeg ikke såve før det hadde gått et par timer. Klokka 4 våknet jeg plutselig, og følte meg dritdårlig. Sprang ut ca 5-6ganger å spydde som en gris.såvnet vel igjen i halv 6tiden, og våknet i 11tiden. Da kom jeg på at det fantes såverom, så kom meg opp. Såv to timer, og så var jeg tilbake på sofaen med de andre. Formen var fin igjen da. spiste frokost, og på kvelden var vi på vei hjem igjen. Slik var min helg!


Frøys litt på Åmøy :P


Etter helgen, har jeg vært med min kjære. Slappet av forran fjernsynet, spist god mat. Har vært sammen med han i 6mnd på lørdag, høhø!
I morgen er det ut, på lørdag er det bursdag og så ut :)
Neste uke er det flo og fjærde (usikker på stavemåte) med familien og Vidar. Gleder meg massse!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

~~~~Kristin~~~~

~~~~Kristin~~~~

21, Stavanger

Kristin, 21år. Elsker å skrive om alt og ingenting. Har verdens beste mamma og hund + en flott kjæreste :) Elsker gode filmer og gode bøker. Kommer til å skrive litt om depresjonen min, og veien ut av det (prøver å komme utav det iallfall).

Kategorier

Arkiv

hits