Operasjon i munnen

Har vært ganske roligt her i det siste. Vidar jobber mye, jeg jobber litt, og har ellers sittet mye hjemme. På mandag var jeg hos tannlegen for å operere inn en skrue, i beinet vi har i munnen.. Fikk bedøvelse i ganen, og i leppen, og heldigvis virket det godt. Bedøvelsen i ganen var helt forferdelig! Jeg fikk et pledd over meg, over ansiktet osv, og det eneste tannlegene så var munnen min. Jeg kjente veldig lite, noe jeg er glad for. De begynte med bedøvelsen, stakk mange ganger. Deretter laget de et snitt i tannkjøttet mitt, der skruen skulle inn. De borret mye, regner med de laget hull i beinet til skruen... og tilslutt skrudde den på plass. Jeg ville ikke at skruen skulle vise, så ba de om å sy over, så nå har jeg noen sting som irriterer meg. Er litt ømt fremdeles. Var ekstremt vont de første to dagene, og gruer meg til at folk får se det på jobb i morgen. Sliter litt med å spise, pusse tenner osv, men heldigvis går det over. Om to uker fjerner de stingene. gleder meg så ekstremt til dette er ferdig!!!

Ellers, så har det som sagt vært kjedelige dager. Flo-jo (den eldste hunden vårs) har blitt verre i formen. Hun vil ikke gå tur, sliter med å reise seg... så tror tiden nermer seg for å gå til dyrelegen.. 14år gammel hund.. Hun har klart seg fint lenge, men med kreftsvulstene så må vi nesten begynne å gjøre oss klar..
I går hadde jeg og vidar vært sammen i 7mnd! høhø, jeg synes jo det er veldig imponerende, i og med at ingen har holdt ut med meg mer enn.. 5? Koser meg litt for meg selv med tanken på et 7mnd langt forhold. :)
Beklager lite blogging, litt lite å skrive om for tiden.. =P

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits